Podcast ‘Hoe de gevolgen van een hersenschudding impact kan hebben op je mental health’

29 nov

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen struikelt, valt of botst weleens. Dit doet dan pijn, maar vaak is het verder onschuldig. Krijg je een val of klap tegen je hoofd, dan moet je hierop wel alert zijn. De 29-jarige Lita weet hier alles van. Tijdens haar werk in de supermarkt stootte zij zich voor haar hoofd, waardoor ze een hersenschudding kreeg. Zijn ondervindt hier maanden later nog steeds klachten van. Samen met MIND-psycholoog Lidewy gaan we vandaag het gesprek aan hoe het leven met een hersenschudding impact kan hebben op je mental health en hoe je hiermee het beste kunt dealen. MIND Korrelatie biedt anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. 

Hier kan je de podcast luisteren: https://www.funx.nl/podcasts/funx-mental-health-club/81321/66-hoe-de-gevolgen-van-een-hersenschudding-impact-kan-hebben-op-je-mental-health