Cindy: Blijf hoop houden!

Hallo allemaal.

Ik ga deze (Facebook)groep verlaten, omdat ik weer helemaal beter ben😊 Al een paar maanden heb ik alleen nog af en toe hoofdpijn bij veel stress en dan nog is het met een paar dagen weer weg. Gewoon een zwakke plek geworden denk ik.

In oktober 2017 heb ik mijn hersenschudding opgelopen. In mei 2018 weer langzaamaan aan het werk gegaan en inmiddels werk ik meer dan vóór mijn hersenschudding.

Wat mij het meest heeft geholpen is de adviezen met mijn revalidatiearts (vast patroon elke dag, elk dagdeel een half uur helemaal niets doen en meer opvang voor de kinderen). Dit heb ik van januari tot april gedaan.

Toen ging ik dus weer iets aan het werk en dat ging steeds beter, alleen had ik totaal geen controle meer over mijn hoofdpijn. Die kwam en ging,terwijl ik verder prima functioneerde. Het werd ook niet erger van werk ofzo. Toen ben ik nog drie keer naar een craniosacraaltherapeut gegaan en vanaf oktober gaat alles heel goed.

Ik ben heel vaak over mijn grenzen gegaan en ik weet niet of dat de boel nu vertraagd heeft, of juist geholpen… zo ben ik in mei een keer naar de dierentuin geweest en ik had ’s ochtends al hoofdpijn, maar aan het eind van de dag niet meer… Niet dat ik nu wil adviseren dat iedereen dat maar moet doen 😉 maar ik wilde het toch benoemen.

Heel veel sterkte iedereen! En blijf hoop houden!

Cindy

31 januari 2019

(naam is vanwege privacy gefingeerd)

Meer herstelverhalen lezen? Klik hier!