Boekentip!

28 nov

Overprikkeld brein, meer rust en balans in 10 weken van Charlotte Labee

Voel jij je regelmatig gestrest, onrustig, vergeetachtig of moe? Heb je het gevoel altijd maar ‘aan’ te  moeten staan en aan het watertrappelen te zijn in de ratrace van het leven? Dan is de kans groot dat jij, zonder dat je het zelf beseft en net als steeds meer anderen, last hebt van een overprikkeld brein. 

Overprikkeling van het brein is een van de grootste opkomende problemen in de huidige maatschappij. Het is de oorzaak van talloze lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheidsklachten, die na verloop van tijd kunnen uitmonden in serieuze en veelvoorkomende aandoeningen zoals paniekaanvallen, angststoornissen, burn-out of depressie.

Dit boek is te bestellen bij: https://charlottelabee.com/boek-overprikkeld-brein/