Amy Pace maakt hersenschuddingkunst

19 okt

Ze vraagt hiermee op een heel mooie manier aandacht voor dit thema. Ze schenkt de opbrengst van haar expositie aan Stichting Hersenschudding!!!

Mooi nieuws van Amy Pace, lid van onze community. Ze heeft namelijk het prachtige bedrag van bijna 1.200 euro voor de Stichting Hersenschudding bij elkaar geschilderd. Dat deed ze in haar herstelfase na een auto-ongeluk in Argentinië, waarbij ze ook een schedelbasisfractuur opliep. Van dat laatste herstelde ze vlot, maar het bleek lastig de juiste hulp te vinden voor de langdurige hersenschuddingsklachten waarmee ze bleef kampen. Ze liep daarnaast tegen veel onbegrip op. Om te oefenen met ogen focussen en om gedachten van zich af te zetten, is ze in haar herstelperiode intensief gaan schilderen. Het resultaat: meer dan veertig indrukwekkende schilderijen, die ze onlangs bij een expositie in haar eigen tuin te koop aanbood. Ze bestemt de opbrengsten hiervan voor de Stichting Hersenschudding, want ze gunt iedereen die net als zij te maken krijgt met pittige gevolgen van een hersenschudding sneller herstel en meer begrip uit de samenleving. Zie ook: https://nos.nl/…/187658-amy-maakt-hersenschuddingkunst…