Meer begrip voor jouw hersenletsel met de ervaringskoffer NAH

29 mrt

Heb jij (niet-aangeboren) hersenletsel en merk je dat mensen vaak niet begrijpen wat dat betekent? Download dan gratis de digitale ervaringskoffer NAH. In deze pdf vind je handige hulpmiddelen om meer begrip te krijgen voor jouw NAH.

Vijf koffers

De Ervaringskoffer bestaat uit vijf verschillende (deel)koffers: arbeid, onderwijs, privé, vrije tijd en het publieke domein. In de koffers vind je links naar brochures, websites, ervaringsverhalen, vlogs, blogs en ervaringsoefeningen. 

Een koffer vol begrip

Elke koffer is bedoeld om meer begrip te krijgen voor jouw hersenletsel. Bijvoorbeeld in je gezin, familie, bij collega’s, op school of bij je (sport)vereniging. Benieuwd wat erin zit? Je kan hem hieronder gratis downloaden. 

Download hier de ervaringskoffer NAH