Brain Awareness Week

18 mrt

Van 15 t/m 21 maart 2021 is de Brain Awareness Week. Een week waar jaarlijks aandacht voor is en is ontstaan in 1996 met het doel om mensen meer te leren over hersenletsel, mensen bewust te maken hoe belangrijk het is om onderzoek te doen naar hersenletsel/hersenaandoeningen en om mensen te informeren over de preventie of het herstel van hersenletsel.  

Dit jaar staat de Brain Awareness Week in het teken van de onzichtbare gevolgen van mensen met een hersenaandoening of hersenletsel. Want naast zichtbare gevolgen, zijn er ook talloze onzichtbare gevolgen die vaak niet begrepen worden door de omgeving.  

Meer lezen over de Brain Awareness Week of benieuwd naar wat voor activiteiten er zijn rondom de Brain Awareness Week? Kijk dan op https://www.hersenstichting.nl/brain-awareness-week/