Voorall organiseert Workshop: Slaap beter, leef beter

27 mrt

Voorall is een belangenorganisatie voor Hagenaars en werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag; voor de organisaties die zich sterk maken voor hun belangen, maar ook voor degenen die zich daarbij niet hebben aangesloten.

Workshop Slaap beter, leef beter 

Veel mensen met een whiplash of met PCS  ervaren (enige mate van) slaaptekort door bijvoorbeeld pijn, piekeren of medicijngebruik. Goed slapen, is juist essentieel voor je gezondheid en zeker ook voor je herstel. Om je te helpen met beter slapen kun je in de workshop “Slaap beter, leef beter” van alles leren over slaap. De workshop behandelt de theorie achter slaap, wat slaap bemoeilijkt en welke zaken juist een positieve invloed hebben. Je krijgt praktische tips en tricks om jouw slaap te verbeteren. Slaap je niet al te best? En wil je hier iets aan doen? Dan is deze workshop een aanrader!

De workshop is een initiatief van Voorall, een belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, in samenwerking met de Voorall Academie en de Onbeperkt070-prijs. Dus woon je in de regio Den Haag, dan is deelname (gratis) zeker het overwegen waard. De workshop vindt plaats op 4 april, en de aanmelding sluit op 2 april.

Datum: donderdag 4 april
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154
Workshopleider: Firma Vitaliteit

Aanmelden vóór 3 april via info@voorall.nl of 070 – 365 52 88.