Steun ons!

Steun Stichting Hersenschudding!

Sinds 3 oktober 2019 is Stichting Hersenschudding officieel aangesteld door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Voor meer informatie over donaties naar een ANBI Stichting, kijk op de link van de Belastingdienst. 

Stichting Hersenschudding zet zich in voor meer duidelijkheid over diagnose, ziektebeeld, behandeling en prognose van mensen met een hersenschudding of postcommotioneel syndroom.

Zowel onder artsen, hulpverleners, verzekeraars, wetenschappers, overheid en andere belanghebbenden partijen, maar ook bij de bevolking in het algemeen en in het bijzonder bij patiënten en hun omgeving.

Om dit te realiseren hebben we uw hulp nodig!

U kunt donateur worden van Stichting Hersenschudding door het onderstaande formulier in te vullen. Uw donatie wordt dan direct overgeboekt via iDEAL. Wilt u liever een handmatige overboeking doen? Leest u dan verder onder het donatieformulier.

Donatieformulier

Hoe vaak wilt u doneren?

Kies hieronder eenmalige donatie, maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks. 

Naam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Handmatige overschrijving
U kunt uw donatie ook via een handmatige overschrijving doen. U kunt uw donatie overmaken naar IBAN rekeningnummer NL94 INGB 0007 5810 12 ten name van Stichting Hersenschudding te Utrecht. Zou u in de omschrijving van uw overboeking “donatie, uw naam, e-mailadres” kunnen vermelden?

Waarvoor gebruiken we uw donatie?

Stichting Hersenschudding heeft geld nodig om de volgende plannen te realiseren:

  • Het onderhouden en updaten van het kennis-en informatieplatform www.stichtinghersenschudding.nl en al haar social media.
  • Inventarisatie naar succesvolle behandelingsmogelijkheden en ontwikkelingen in Nederland en buitenland.
  • Educatie projecten licht traumatisch hersenletsel voor onderwijs, werk, lotgenoten, mantelzorgers, specialisten, behandelaars, etc.
  • 1e Nationale Hersenschudding Congres (NHC), een terugkerend congres met de nieuwste ontwikkelingen en sprekers over de stand van de internationale wetenschap, regelgeving, etcetera.
  • Oprichting Hersenschudding Centrum Nederland, hét expertisecentrum in Nederland waar patiënten met (langdurige) hersenschudding terecht kunnen voor de bewezen beste multidisciplinaire behandeling die hen van hun klachten afhelpt.

Daarnaast hebben wij terugkerende onkosten voor:

  • Educatie, (internationale) congressen, trainingen, afspraken en andere events (toegangs-, reis- en verblijfkosten),
  • Representatiematerialen (shirts, visitekaartjes, stockfoto’s, flyers, banners etc.),
  • Deze website (hosting en beveiliging).

Wij hopen op uw steun om al onze plannen te realiseren!

Sinds 3 oktober 2019 heeft Stichting Hersenschudding een officiële ANBI-status.

De ANBI-status zorgt ervoor dat giften fiscaal aftrekbaar zijn als u aan uw drempelbedrag komt. Op de website van de belastingdienst kunt u meer informatie vinden over schenken, het huidige drempelbedrag en belastingvoordeel. Wilt u op dit moment reeds een schenking doen boven het drempelbedrag neemt u dan contact met ons op!