Hersenstichting zoekt ervaringsdeskundigen

21 okt

De Hersenstichting zoekt 15 leden voor de nieuwe Adviesraad Ervaringsdeskundigen!

Stichting Hersenschudding en de Hersenstichting werken samen, vandaar hier deze oproep van de Hersenstichting.

Heb jijzelf, of een van je naasten, een hersenaandoening en heb je een kritische en praktische blik op (de toepassing van) wetenschap? Houd je van het lezen en beoordelen van wetenschappelijke teksten? Ben je de Engelse taal machtig? En ben je vanaf begin 2021 beschikbaar voor een aantal uur per maand voor minimaal één jaar? Zet dan jouw ervaring in om het perspectief van de patiënten te waarborgen in de projecten die de Hersenstichting financiert. Solliciteer naar een plek in de nieuwe Adviesraad Ervaringsdeskundigen!

Een Adviesraad Ervaringsdeskundigen adviseert zowel het bestuur als de Adviesraad van Wetenschap & Innovatie (AWI) van de Hersenstichting.

Lees hier meer en solliciteer direct http://bit.ly/Adviesraad-Ervaringsdeskundigen