Word collectant voor de Hersenstichting en steun Stichting Hersenschudding!

2 okt

We vragen je om hulp. De landelijke collecteweek van de Hersenstichting vindt plaats van De collecte vindt plaats van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari 2021. Word collectant voor de Hersenstichting en steun Stichting Hersenschudding! Als je een enkel uur in je eigen buurt collecteert ontvangt Stichting Hersenschudding 1/3e van je opbrengst.

Kun je wel een frisse neus gebruiken en help je mee zodat wij meer duidelijkheid kunnen realiseren over diagnose, ziektebeeld, behandeling en prognose van mensen met een hersenschudding of postcommotioneel syndroom?

Lees meer informatie en meld je aan op https://stichtinghersenschudding.nl/…/hersenstichting-collecte/

#hersenstichting #collecte #stichtinghersenschudding