Oproep: Deelnemers online onderzoek

Universiteit Utrecht en Philips Research

Als onderdeel van een afstudeerstage voor de Universiteit Utrecht in samenwerking met Philips Research, voert Mona Zimmerman, een onderzoek uit om de cognitieve (bv. geheugenproblemen, aandachtsproblemen) en emotionele problemen van mensen met traumatisch hersenletsel beter te begrijpen. Ook onderzoekt ze hoe tevreden deze personen zijn met hun behandeling in Nederland en of zij denken dat smartphone of tablet apps hen kunnen helpen in de revalidatie van hun cognitieve en emotionele problemen na hun traumatisch hersenletsel.

Voor dit project zoekt ze personen;

• die een traumatisch hersenletsel hebben gehad
  • waarbij het trauma op zijn minst 6 maanden geleden is gebeurd
  • die op zijn minst 18 jaar oud zijn
  • die op dit moment geen behandeling meer ontvangen voor hun hersenletsel